WK en Onderlinge Ergometerwedstrijden

WK en Onderlinge Ergometerwedstrijden

Geplaatst op 06-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Kor heeft zich, als 4e in zijn categorie,  geplaatst voor het WK Indoorroeien. Deze wordt georganiseerd in Hamburg maar is dit jaar volledig virtueel. Dat betekent dat Kor zijn race op 26 februari op de vereniging gaat roeien.

Wij zijn nu al supertrots en zullen ter support van Kor rondom zijn deelname aan het WK de eerste Onderlinge Ergometerwedstrijden organiseren. Iedereen mag hier aan meedoen, ook als je nog geen roeiexamen hebt gedaan. Je kunt je inschrijven voor 2000m (senioren), 1000m (Junioren) en 500m (Jeugd). Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we bekijken of we ook nog een sprint kunnen roeien. 

Inschrijven kan via de website. Het exacte programma zal bekend gemaakt worden zodra wij weten hoe laat Kor moet starten. 

Wil je niet deelnemen aan de wedstrijden? Dan ben je als supporter natuurlijk ook van harte welkom. De bar zal deze dag open zijn. We hebben er zin in en hopen op een grote opkomst. Hoogste tijd om weer eens bij te praten! Uiteraard zullen wij nog wel rekening moeten houden met inmiddels welbekende coronaregels zoals afstand houden,  deuren open (ook voor de roeiers fijn) en we zullen QR codes scannen. 

 


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com