Wat een akelig fijne roeitocht was het op 29 oktober

Wat een akelig fijne roeitocht was het op 29 oktober

Geplaatst op 01-11-2022  -  Categorie: Algemeen

Een tocht in de schemer en het donker over een bekend stukje water, met onderweg de nodige special effects zorgden ervoor dat het een unieke ervaring was.

Vanwege de absentie van het licht en de schrikbarende personen die onderweg langs de kant stonden moest iedereen extra op zijn qui-vive zijn. Daarnaast werd er een beroep gedaan op de puzzelkwaliteiten van de deelnemers. Bij aankomst moesten zij namelijk van de verzamelde botten een skelet samenstellen. Het team wat dit als eerste juist had gedaan, mocht de prijs in ontvangst nemen.

De vraag was of iedereen zich in zijn beste Halloween-outfit wilde hullen, maar daarbij wel goed zichtbaar wilde zijn op het water. Een van de teams had zich daarbij zeker uitgesloofd en heeft daar dan ook de verdiende prijs voor in ontvangst genomen.

Hanneke bleef gedurende de tocht het fort bewaken, er is gelukkig niemand geweest die vanwege de spanning onderweg naar haar heeft gebeld. Gelukkig kon iedereen het hoofd koel houden en kwamen alle deelnemers heelhuids en droog terug.

Eenmaal terug kon onder het genot van een hapje en drankje en wat vuur om op te warmen de prijsuitreiking plaatsvinden. De jeugd had de ontstane achterstand bij de start goed kunnen bijlopen en verdiende daarvoor ook de nodige complimenten!

Al met al een succes wat zeker volgend jaar herhaald zal worden. Dan nodigen we iedereen ook graag uit op het feest na afloop!

Met griezelige groet,

De Roei- Pink Ladies


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com