Roeien voor het Hart

Roeien voor het Hart

Geplaatst op 28-04-2019  -  Categorie: Algemeen
Zoals velen al weten gaat het dochter-vader team Florine en Maarten Marks op 22 mei de Ringvaart Regatta roeien onder de naam "Unexpected" als Asopos-Iris combinatie. Florine is zowel lid van Asopos als van Iris.
 
Omdat hartproblemen de directe aanleiding waren voor Maarten om weer te gaan roeien zal hun tocht in het teken van de Hartstichting staan. Door een sponsoractie aan deze sportieve prestatie te verbinden willen zij aandacht vragen voor "meer bewegen en gezonder leven".
Hoe kunt je sponsoren?
1) Onvoorwaardelijk een bedrag doneren alleen al voor de goede bedoelingen en de vele trainingkilometers.
2) Een toezegging doen voor een bedrag per kilometer die ze volbrengen tijdens de Ringvaart Regatta. Elke cent per kilometer wordt een euro als ze de tocht uitroeien.
3) Een toezegging doen voor een bedrag als ze op 22 mei al roeiend de finish in Delft halen.
Als u wilt doneren is een mailtje naar maarten_marks@hotmail.com voldoende. Vermeld in dat bericht je keuze en het bedrag en ze gaan hun best doen om dat bedrag binnen te roeien.
Hoe kun je moreel sponsoren?
Natuurlijk vinden is het geweldig om aangemoedigd te worden vanaf de kant. Voor Iris leden gelijk een mooie kans om de vereniging nog bekender te maken, dus trek vooral je Iris tenue aan. 
Wellicht ten overvloede: Florine en Maarten zijn niet de enige Iris deelnemers. De ploeg van Joost, Menno, Dennis, Kor en Thomas zal in de dubbel vier ook deze lange tocht gaan roeien.
hartstichting-in-actie-voor-logo-rood-rgb-1

 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com