Rabo ClubSupport steunt RV Iris

Rabo ClubSupport steunt RV Iris

Geplaatst op 15-11-2022  -  Categorie: Algemeen

Rabo ClubSupport steunt RV Iris

Onze vereniging krijgt ondersteuning van de Rabobank via het Rabo ClubSupport programma.

Rabo ClubSupport bestaat uit 2 delen:

  • Het bekende programma waarbij leden van de Rabobank kunnen stemmen op verenigingen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld.
  • Een programma met ondersteuning op maat om de ambities van de vereniging waar te maken.

De Rabo ClubSupport stemcampagne heeft € 301,74 opgeleverd. Dit bedrag willen wij gebruiken om een roeibak te maken waarmee op het droge de roeihaal geoefend kan worden. De techniek kan zo makkelijker en directer worden uitgelegd. Hartelijk dank aan een ieder die op ons gestemd heeft.

Via het Rabo ClubSupport programma verenigingsondersteuning gaan we hulp krijgen bij het werven van leden en sponsoren. Na een intakegesprek was de volgende stap het bijwonen van een informatiebijeenkomst voor verenigingen in het stadion van ADO Den Haag. Alma Ruting en Brigitte Seegers waren er namens onze vereniging bij in Den Haag.
Alma: ‘De roeisport is een ontzettend mooie sport. Je bent buiten, kan in teamverband of alleen je sport beoefenen en traint alle spiergroepen. Daarnaast hebben wij bij onze vereniging ook nog eens prachtig roeiwater. Daar willen we graag meer mensen en bedrijven kennis mee laten maken. We zijn heel blij dat Rabo ClubSupport ons daarbij gaat helpen’.
Tijdens de bijeenkomst werd informatie gedeeld over hoe je een plan van aanpak en een communicatieplan opstelt. Volgende stap zal zijn een 1-op-1 begeleidingstraject door een expert.

Tijdens de komende ALV zal nog een nadere toelichting volgen.


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com