Onderlinge wedstrijden 2019

Onderlinge wedstrijden 2019

Geplaatst op 29-09-2019  -  Categorie: Algemeen

De eerste Onderlinge Wedstrijden laten zich in één woord samenvatten; WATERPRET.

c2-finale-damesMet windkracht 5 en hevige buien op komst was het de hele ochtend spannend of het door kon gaan. Gelukkig kon Alma de hele ochtend vanuit huis de Ringvaart scherp in de gaten houden, en die leek zich toch keurig te gedragen. Om 13.15 kwam voor de Lustrumcommissie het verlossende woord, het bestuur gaf toestemming om ondanks een rood stoplicht de wedstrijd door te laten gaan! 

c4-bestuur3

Tegen de wind in oproeien en dan met wind mee in een sprint van ca 500 meter alles geven wat je hebt. De Okypetes zal nooit meer zo hard varen. Onder de strakke hand van de wedstrijdleiding werden alle races keurig volgens schema afgewerkt en waren rond half 6 onze eerste clubkampioenen bekend.

Vlug terug naar de vereniging voor een warme douche en droge kleren. Alwaar na de huldiging een heerlijke BBQ maaltijd geregeld was door onze eigen kookclub.

Wij feliciteren Kor, Caroline en Ada (stuur) en Joost, Nico, Dennis, Menno en Veronika (stuur) met hun kampioenschap in respectievelijk in een C2+ en C4+, Eeuwige roem valt jullie ten deel!

c2-kampioenc4-kampioen


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com