Niet poetsen, maar smullen

Niet poetsen, maar smullen

Geplaatst op 02-11-2021  -  Categorie: Algemeen

Zaterdag 30 oktober hebben de leden van de commissie ‘Spic & Span’ de bezems in de kast laten staan. In plaats daarvan had voorzitter Veronika een teamuitje georganiseerd.

‘Spic & Span’ gaat wekelijks de strijd aan met stof en vuil en houdt zo de eerste etage van ons verenigingsgebouw schoon en fris. Dat de leden “fris” hoog in het vaandel hebben staan, bleek ook toen ze de regenbuien trotseerden om samen een roeitocht te maken. Er werd geroeid tussen de Kaagbrug en Lisserbrug, waar de brugwachter de tocht nog extra feestelijk maakte en de brug voor het Spic & Span team open hield. Terug bij IRIS gingen de boten uiteraard schoner de loods in dan dat zij eruit gekomen waren.

Na de roeitocht werd de teambuilding binnen vervolgd met een bijeenkomst waarin de commissieleden nieuwe afspraken maakten over de werkverdeling onderling. Als klap op de vuurpijl werd een heerlijke taart bij de koffie geserveerd om de goede samenwerking te vieren.

Overigens …ben je lid van onze roeivereniging, maar heb je nog geen aansluiting gevonden bij één van onze commissies? Wacht dan niet langer en meld je aan bij Spic & Span. Je aanmelding wordt beloond met coaching van een ervaren Spic & Span lid en lidmaatschap van een van de leukste commissies.

 


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com