Mini ESRM groot succes

Mini ESRM groot succes

Geplaatst op 05-07-2021  -  Categorie: Algemeen

Zaterdag 3 juli is voor de eerste keer de Mini Elfstedentocht geroeid.

De roeiers hadden er zin is, het weer was prachtig en het water spiegelglad. Beter kon gewoon niet. 

De winnaars van deze wedstrijd zijn geworden de BijDeJantjes, (Jan, Jan, Michel, Hilde, Ada en Ricardo) op de voet gevolgd door de Dragonrowers (Menno, Jonah, Hugo, Jorrit, Meike en Thomas) met een prachtige finishtijd van respectievelijk 8.30 uur en 8.35 uur. Eeuwige roem op de "Wall of Fame" zal de winnaars ten deel vallen. 

Team Pinkladies heeft deze tocht geroeid voor een goed doel; Lime Bubble Barrier  (zie eerder bericht) en had voor aanvang van de tocht al 1280 euro opgehaald, de teller loopt nog en doneren kan nog altijd. Op naar de 1500 euro? Dit prachtige initiatief werd beloond door Langeveld Wijnen uit Sassenheim die ons heerlijke flessen bubbels heeft gesponsord voor bij de prijsuitreiking. 

Wij, Rianne, Dennis en Silvia, hebben genoten van jullie enthousiasme en willen alle deelnemers en begeleiders bedanken voor deze fantastische dag. Gezien de positieve reacties willen wij van deze tocht graag een traditie maken en deze volgend jaar organiseren met de nieuwe naam "Drie Provinciën Tocht".

 

img-20210703-wa0088

 

 


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com