Mini Elfstedentocht

Mini Elfstedentocht

Geplaatst op 18-04-2021  -  Categorie: Algemeen

Beste Iris roeiers,

IT GIET OAN!

Afgelast en uitgesteld, dat is wat we al weer een jaar horen. Over marathons, toertochten en wedstrijden. Zo ook voor de Elfstedentocht 2021, deze in in aangepaste vorm uitgesteld naar september.

Maar wij laten ons natuurlijk niet zomaar een Elfstedentocht door de neus boren! Daarom gaan we op zaterdag 3 juli een Mini Elfstedentocht organiseren. Op eigen water, met alleen Iris leden.

Het wordt een tocht van  85 à 90 km die we in een estafette gaan roeien in een C2+ met een team van 6 roeiers, 2 subteams van 3. In de tocht zullen een aantal elementen van de ESRM terugkomen zoals, stempelposten, wisselpunten, navigeren met GPS en in het donker roeien.  De etappes zullen rond de 8 km zijn waardoor iedereen mee kan doen met S2. Er wordt geroeid in een C2+, iedereen heeft dan 4 roeibeurten en 2 stuurbeurten. Elk team heeft een chauffeur die ze naar het volgende wisselpunt brengt. We starten heel vroeg in de ochtend zodat we met lunchtijd weer terug zijn voor een welverdiende heerlijke door onze kook -en barcomissie verzorgde lunch.

Ter voorbereiding van deze tocht zal er van tevoren een bijeenkomst zijn voor alle deelnemers waar we de details van de tocht zullen doornemen zodat iedereen goed voorbereid op pad gaat. Voor de liefhebbers zal er ook nog een training georganiseerd worden voor het maken van snelle wissels en het gebruik van de GPS.

Inschrijven kan per team van 3 of individueel via siri.vr.nethcotreot.[antispam].@gmail.com tot 15 mei. Voor de organisatie graag zo vroeg mogelijk, bovendien hebben we beperkt aantal boten dus vol=vol. Inschrijfkosten bedragen 10 euro, dit is inclusief een lunch bij terugkomst en een leuk aandenken.

Wil je niet roeien maar wel dit gezellige evenement meebeleven? Dat kan, bijvoorbeeld als chauffeur of bij een stempelpost. Alle hulp is welkom. Laten we er een gezellig evenement van maken.

Hopelijk doet het tegen die tijd niet meer ter zake, maar uiteraard zal er rekening gehouden worden met de dan geldende coronaregels.

Nog vragen? Dat kan ook via het bovenstaande mailadres of bij Rianne, Dennis of Silvia.

 

 

 


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com