Lingebokaal 2019

Lingebokaal 2019

Geplaatst op 18-11-2019  -  Categorie: Algemeen

Op 9 november heeft de Lingebokaal plaatsgevonden in Leerdam. Het betreft hier een achtervolgingswedstrijd van 6.5 km over de Linge waar gestreden wordt om de Lingebokaal en de Coupe des Dames. Op deze wedstrijd, die inmiddels een klassieker is, was RV Iris dit jaar met 2 heren -en 1 damesteam in een dubbelvier vertegenwoordigd. 

team-at-ease

Als eerste startten de dames in Blok 2. Team @Ease bestaand uit Tessa, Karen, Jeannette, Silvia en Monique (stuur) stonden na de de tweede heat op de eerste plaats in hun categorie. Vol adrenaline dus meefietsen langs de Lingedijk voor de heren. Beide teams startten in Blok 3. Team Kor, Teun, Ton, Remco, en Florine (stuur) mochten als eerste van start, een paar minuten later gevolgd door team Menno, Nico, Rutger, Joost en Karen (stuur). aan-het-vlot



Na de finish was het in spanning afwachten voor de dames naar de tijden van de concurrentie in Blok 3. Helaas waren er twee boten sneller. De dames van @Ease en de heren van team Kor & friends zijn beiden als derde in hun categorie geeindigd. Team Menno & friends was de enige in hun categorie en dus eerste, helaas werd hier geen blik voor uitgereikt. Al met al een mooi resultaat en een reden voor een een fles bubbels.

bubbels-2

boot-team-kor


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com