Het jeugdteam aan het woord

Het jeugdteam aan het woord

Geplaatst op 14-05-2023  -  Categorie: Algemeen

Het Iris jeugdteam verzorgt elke donderdag en zondag een leuke training voor onze jeugd. Maar ze doen nog veel meer. Lees in onderstaand bericht van het team op welke vlakken ze nog meer actief zijn.


Naast de trainingen op donderdag en zondag, gaan we met de leden van 12 tot en met 17 jaar regelmatig naar wedstrijden. Deze wedstrijden worden georganiseerd door verschillende roeiverenigingen in Zuid-Holland. Drie jeugdroeiers doen ook regelmatig mee aan grotere wedstrijden, in binnen én buitenland.

Dit jaar hebben we ook een primeur. Op zaterdag 13 mei hebben we een toertocht voor de jeugd van andere roeiverenigingen uit de regio Zuid-Holland georganiseerd. Iris jeugdleden worden ingezet als stuur of als hulp op het vlot en op de kant.


Tenslotte organiseren we regelmatig leuke andere activiteiten: het kerstontbijt, een Pieten training en jaarlijks ook een kamp waarbij we op wisselende locaties overnachten.

Wij zijn nog altijd op zoek naar versterking. Lijkt het jou leuk om te helpen bij de organisatie van activiteiten voor de jeugd? Neem dan contact op met Thomas Besselink.


Het Jeugdteam.


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com