Geweldig nieuws: Roeivereniging Iris sluit eerste sponsorcontract!

Geweldig nieuws: Roeivereniging Iris sluit eerste sponsorcontract!

Geplaatst op 24-11-2023  -  Categorie: Algemeen

Welkom aan boord, leden en vrienden van Roeivereniging Iris! We hebben spannend nieuws te delen dat ons roeihart sneller doet kloppen. Onze kersverse sponsorcommissie, onder leiding van Fleur van Baars en Eric van de Heisteeg, heeft haar eerste grote overwinning behaald.

We zijn verheugd aan te kondigen dat Van der Meer Makelaars, vertegenwoordigd door de enthousiaste directeur Geert Jan Moerman, ons heeft gekozen als ontvangers van een gulle sponsoring. Dit sponsorcontract, dat een bedrag van €1000,- per jaar voor de komende drie jaar omvat, is een fantastische steun in de rug voor onze vereniging.
Eric, die zelf bij Van der Meer Makelaars werkt, heeft deze prachtige kans voor ons weten te realiseren. Het laat zien hoe belangrijk de verbinding tussen onze leden en de lokale gemeenschap is. Geert Jan Moerman benadrukt dat hij het liefst organisaties sponsort waar collega’s zelf met plezier en enthousiasme deelnemen. Zijn keuze voor onze vereniging is daarom natuurlijk logisch, en heel erg leuk.

Dankzij sponsoring kunnen we nu investeren in nieuwe initiatieven. Dit is een duidelijk signaal dat onze vereniging groeit en bloeit. En dit is nog maar het begin. Onze sponsorcommissie is vol energie en ideeën om meer mooie samenwerkingen aan te gaan. Wij geloven dat dit eerste contract een voorbode is van veel meer succes.
We willen Van der Meer Makelaars hartelijk danken voor hun vertrouwen en steun. Samen zullen we ervoor zorgen dat onze prachtige sport en onze vereniging blijven floreren.

Roeien verbindt ons, en met de steun van Van der Meer Makelaars kunnen we nog meer bereiken. Laten we samen blijven roeien naar nieuwe successen. Blijf ons volgen voor meer updates en spannende ontwikkelingen!

 

sponsorvdm

 

sponsorvdm2


 

 

 

ADRESGEGEVENS

Roeivereniging Iris
Ruishornlaan 23, 2162 VW Lisse

e-mail: siri.vr.ofni.[antispam].@gmail.com